TEDEN ODPRTIH VRAT in NOV URNIK

Poletje se preliva v jesen, dnevi se krajšajo, mi pa se selimo nazaj v dvorane, kjer polni pozitivne energije (p)ostajamo FIT! V novi sezoni ostajamo na že znanih lokacijah in dodajamo tudi nove. Inergijini ekipi sta se pridružili še dve strokovno usposobljeni inštruktorici, ki bosta tako, kot ostale, z veseljem prenašali svoje znanje in pozitivno energijo na vadeče, jupi! 🙂

Z vadbami bomo začeli v ponedeljek, 17.9., sicer pa bo v tednu od 17.9. do 21.9. TEDEN ODPRTIH VRAT (KLIK za ogled novega urnika), ko bodo VSE INERGIJINE VADBE na lokacijah OŠ Kašelj in OŠ Polje BREZPLAČNE. Poleg “starih mačk”, vabljeni tudi novi navdušenci Inergijine učinkovite vadbe in pozitivne energije, PRIJAVA na teden odprtih vrat NI POTREBNA. V tem tednu bodo vse vadbe skrajšane za 15min, da se boste po uri lahko z inštruktoricami še sproščeno pogovorili in uredili prijave na vadbe.

Sicer pa je število mest na vadbah OMEJENO, svoje mesto v skupini pa si seveda lahko že zagotovite s prijavo na info@inergija.si ali 070 839 386.

Ta zapis je bil objavljen v Nekategorizirano. Naredi si bookmark tukaj.