NAKUP hulahup obroča

OBVESTILO: Med 19.7. in 4.8. naročila hulahup obročev NE BODO MOŽNA zaradi letnega dopusta. (Vadba HOOPING 2 v Tivoliju bo v tem času potekala po prilagojenem urniku, HOOPING 1 pa brez sprememb, skupini bosta v tem času združeni na sredin termin, glej zavihek URNIK.)

Kako do obroča? Seveda lahko svoj hulahup obroč naročite pri nas. Z enim od naših obročev lahko hupka VSAK (velja, da večji in težji, kot je obroč, počasneje se vrti). Izbirate lahko med različnimi vrstami, velikostmi in barvami. Vsekakor pa je zelo pomembno, da izberete pravega zase glede na želje in nekatere druge dejavnike, ki vplivajo na uspešnost pri hupkanju.

VRSTE hulahup obročev:

 1. Standardni obroč je najbolj vsestranski obroč, ki ga lahko uporabljamo za vse vaje in trike.
 2. Obteženi obroč je primeren za tiste, ki želijo z njim učvrstiti trebušne mišice, saj je zaradi svoje teže primeren le za vrtenje okoli pasu ali za tiste, ki jim bolj ustreza počasnejši tempo vrtenja.
 3. Dance obroč je lažji (po teži) in zato primeren za nadaljevalce in plesalce, ki si želijo več treninga težjih »off-body« trikov.
 4. Otroški obroč je enak standardnemu, le manjši in tako primeren za otroke.

PRAVO VELIKOST obroča določite tako, da nam sporočite svojo telesno višino ali izmerite razdaljo od tal do popka. Hkrati pa nam sporočite tudi svoj približen obseg pasu in posebne želje.

Velikosti obročev za odrasle so:

 • 36 (mali)
 • 38 (srednji)
 • 40 (veliki)

Velikosti otroških obročev pa se določa glede na starost:

 • 5-8 let (mali)
 • 8-12 let (veliki)

  Na kaj moramo torej paziti pri izbiri PRAVEGA zase?
  1. vrsta obroča
  2. velikost obroča
  3. dober oprijem (kar omogočajo kvalitetni materiali)

  Svetovanje pri izbiri PRAVEGA in NAROČILA: info@inergija.si

  Za lažjo izbiro barv, vam svetujemo ogled te povezave: KLIK


Ta zapis je bil objavljen v Nekategorizirano. Naredi si bookmark tukaj.