NOVO – 2 hooping delavnici s Sasho Kenney!

Tokratne priložnosti NE smeš zamuditi! Ponovno nas bo obiskala SASHA KENNEY, Guinessova rekorderka in ustanoviteljica Hoola Nation iz Anglije!

SASHA je licencirana inštruktorica aerobike in hoopinga, ustanoviteljica priznanega Hoola Nation iz Velike Britanje in Guinessova REKORDERKA. Hooping je vodila že v več kot 120 fitnesih in šolah ter v tem času razvila svoj fitnes hooping program, ki se je izkazal za izjemno efektivnega in popularnega. V Veliki Britaniji usposablja nove hooping inštruktorje in trenutno širi svoje znanje tudi zunaj meja britanskega otoka. V letu 2011 je pretekla 42 km dolg londonski maraton in medtem ves čas vrtela obroč okoli pasu, leta 2012 pa ji je uspel neverjetni podvig, in sicer je londonski maraton pretekla v neverjetnih 5 urah in 5 minutah medtem, ko je ves čas vrtela obroč okoli pasu in se tako vpisala v Guinessovo knjigo rekordov

♥ SI ŽELIŠ NOVI BLEŠČEČI DANCE HULAHUP? ♥
Med VSEMI, ki se nam boste pridružili na delavnicah s Sasho, bomo izžrebali enega, ki ga bo prejel, juhu! Žrebanje bo potekalo tik pred začetkom delavnic!
(Vrednost nagrade je 31,90 €, nagrada ni izplačljiva in je ni možno menjati za drug izdelek iz Inergijine ponudbe. Žrebanje bo v četrtek, 7.11. tik pred začetkom delavnic.)

NAPOVEDUJEMO dve delavnici:

1. HOOP DANCE: 17.00

Hooping delavnica s Sasho, primerna za začetnike in napredne hupkarje, ki si želijo naučiti novih on- in off-body trikov ter preživeti popoldan v hudo dobri družbi hooping navdušencev iz vseh koncev Slovenije.

2. HOOP TWINS: 19.00

Hooping delavnica s Sasho, primerna za napredne in nadaljevalne hupkarje, ki si želijo raziskati čar vrtenja dveh hulahupov ter svojo strast nadgraditi z novimi izzivi in se napolniti s svežimi idejami v odlični družbi.

Delavnici bosta ATRAKTIVNI, ZABAVNI, naučili se bomo VELIKO novih trikov in se še bolje spoznali s svojim hulahupom ali s svojimA hulahupomA! 😉 Zaželjeno je, da na delavnici uporabljaš DANCE obroč, ni pa nujno, vse trike se lahko izvaja tudi s standardnim. Posamezna delavnica traja 90min. Točna lokacija bo objavljena naknadno.

KDAJ? četrtek, 7.11.2013

Trajanje posamezne delavnice: 90 min

CENIK delavnic s Sasho:
Ena delavnica 41,00€
Dve delavnici 61,00€

POPUSTI do 24.10.!!!
Ena delavnica 34,00€
Dve delavnici 54,00€

PRIJAVA: info@inergija.si

Ob prijavi prejmete podatke za plačilo kotizacije. Šele, ko je kotizacija poravnana, je mesto na delavnici zagotovoljeno.
(Število mest je OMEJENO!!)


Foto utrinek iz FLOWBOX delavnice s Sasho, april 2013:

Video utrinek iz FLOWBOX delavnice s Sasho, april 2013:

Foto utrinek iz EXTRAVAGANZZA delavnice s Sasho, avgust 2013:

Video utrinek iz EXTRAVAGANZZA delavnice s Sasho, avgust 2013:

Sledi..


Ta zapis je bil objavljen v Nekategorizirano. Naredi si bookmark tukaj.