LED & POLYPRO hulahupi

led

POLYPRO
Našo ponudbo hulahup obročev smo OKREPILI s POLYPRO hulahupi, ki so na voljo v OMEJENI količini. Tudi ti so, kakor vsi Inergijini, izdelani v celoti ročno, pod budnim očesom in s pridnimi prstki. Polypro obroči so (naprednejša) različica dance obročev, vendar se od njih razlikujejo po tem, da so še tanjši in precej lažji, zato so odlični za trening atraktivnih off-body trikov, iluzije, žongliranja in ples z obročem. Super pa so tudi za učenje mlajših otrok vrtenja okoli dlani in osnovnih metov.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE (v rdeči ali beli različici)

Cena polypro:                      19,90€
Cena polypro zložljivi:         24,90€

Da bi svojega lahko imeli ves čas s seboj, za vse, ki se vozite s kolesom, radi potujete, se najraje odpravite peš ali pa imate stvari le radi racionalno pospravljene, smo po dolgem preizkušanju, začarali tudi zložljivo različico polypro-jev.
Zlagajo se na enak način kot Inergijini dance zložljivi obroči, bolj enostavno ne bi šlo!
Poglej na VIDEO posnetku >> KLIKNI, če imaš Instagram za ogled videa

L.E.D.
Inergijina ponudba vključuje tudi LED hulahupe, ki so na voljo v OMEJENI količini. Načini utripanja si sledijo naključno, sestavljeni so iz trpežnega materiala, vsebujejo približno 15 lučk (vklop/izklop na stikalo) in imajo dober oprijem zaradi dodatnega traku (izbirate lahko med fluorescentnimi barvami oprijema: roza/zelena/oranžna). Deluje na litij ionsko baterijo približno 20 delovnih ur, ki je priložena.

Cena LED obroča:                84,90 €

Naročila in dodatne informacije:
info@inergija.si ali 070 839 386
ODDAJ NAROČILO >>TUKAJ<<

Izgled utripajočega obroča med vrtenjem:

led

Izgled utripajočega obroča v mirovanju:

IMG 0274obdelana

Več slik na povezavi: KLIK

Ta zapis je bil objavljen v Nekategorizirano. Naredi si bookmark tukaj.