POLETNI URNIK

POLETNI URNIK VELJA OD 15.6. DO 13.9.2015.

Za ODLIČNO formo skrbimo CELO leto, ne glede na letni čas. Zakaj le bi v določenih letnih časih opustili telesno aktivnost? Ker takrat ne dvigujemo svojih otrok, ki so vsak mesec težji? Ker takrat ne nosimo težkih vrečk iz trgovine? Ker takrat telesa več ne uporabljamo? Smo pa na poletni urnik DODALI TRENINGE V NARAVI (SummerFIT in Mamice), da izkoristimo sonček in telo napolnimo s svežim zrakom in vitaminom D.

Prijave na vse skupinske treninge so OBVEZNE zaradi lažje organizacije in zagotavljanja kvalitete.

 

Inergija bo v času od 25.7. do 8.8.2015 ZAPRTA (kolektivni dopust).

> SummerFIT treningi potekajo ZUNAJ, v primeru slabega vremena pa v Inergiji. So kombinacija teka in vaj z lastno telesno težo, izvajamo jih s štartom pred Inergijo in po Poti Spomina in Tovarištva (PST) v okolici Golovca.
> Mamice
treningi so namenjeni mamicam z dojenčki, potekajo ZUNAJ z vozički, v primeru slabega vremena pa v Inergiji. Odlično izkoriščen čas, ko si mamice napolnimo baterije, se prepotimo in medtem poklepetamo o tem in onem. Treninge izvajamo s štartom pred Inergijo in po poti Spomina in Tovarištva (PST) v okolici Golovca. Primerno za vsako mamo, ki skrbi tudi za svoje dobro počutje. Vesela mama=zadovoljen dojenček!
>
Opis vseh ostalih skupinskih treningov najdeš tukaj.
> OPEN GYM
pa so samostojni treningi (fitnes) s pomočjo in usmerjanjem trenerja po potrebi.

Vsi skupinski treningi potekajo ob vsaj 5 prijavah. PRIJAVE in odjave sprejemamo na recepciji, na info@inergija.si ali na 015241915. 

 

 

Zaradi omejenega števila mest na vadbi in ker si želimo, da bo vaša vadbena izkušnja dobra in prijetna, smo se odločili za sistem rezervacij. Rezervacije so možne za 1 mesec vnaprej. Če vas na rezervirano vadbo ne bo, je potrebno rezervacijo odpovedati najkasneje 3 ure pred začetkom vadbe, sicer se obisk šteje kot porabljen.

Pridružujemo si pravico do spremembe urnika po potrebi.

Ta zapis je bil objavljen v Nekategorizirano. Naredi si bookmark tukaj.