Losos s špinačo

IMG 4258

Sestavine:
– 2 stroka česna
– losos
– 400g špinače
– kavna skodelica riža
– 4 jušne žlice limoninega soka
– olivno olje
– poper
– sol

Priprava:

Česen nasekljajte na drobne kocke. Očistite špinačo. Losos fileje poplaknete pod hladno vodo in ju obrišete. Začinite fileje z soljo, poprom in z 1 do 2 žlicama limoninega soka. Skuhamo riž. Na olivnem olju popečemo lososa, na vsaki strani 3 do 4 minute. V drugi ponvi na olivnem olju stekleno popražimo česen. Neožeto špinačo v pokriti ponvi dušimo 1 do 2 minute, da pade skupaj. Dodamo ščep soli, popra in 2 jušni žlici limoninega soka. Postrezite špinačo ob lososu in rižu.
Dober tek 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja