TIBETANSKI OBRED

Inergija maj2017 48

DELAVNICA TIBETANSKI OBRED 

bo potekala v SOBOTO, 24. 3., od 9.00 do cca 12.00.

Za vse udeležence bo posebej pripravljena tudi obsežna skripta, kot DARILO za domov!
 

PRIJAVE: info@inergija.si ali na recepciji

(Število mest je OMEJENO!)

 

Skupaj z vodjo delavnice – Bojano Klemenc, Vas vabimo na sobotno delavnico tibetanskih vaj pomlajevanja s kodo pomlajevanja. Podrobno se bomo seznanili s potekom vaj, ki vsebujejo tudi aktivacijsko kodo petih pomlajevalnih položajev. Upoštevanje navodil celotnega obreda, ki se malce razlikuje od klasične predstavitve v knjižici Petra Kelderja, nam daje navdihujoče rezultate. 

Občutili bomo izjemen naval energije, dobrega počutja in moči za soočanje s stresom, ki nas obdaja v vsakodnevnem življenju. 

Vzrok za učinkovitost tibetanskih vaj pomlajevanje ni le pet pravilno izvedenih vaj. Pet tibetanskih vaj pomlajevanja ali vrelec mladosti je popoln starodavni obred pomlajevanja, s pomočjo katerega so mnogi jogiji živeli več kot sto let in obenem obdržali odlično zdravje ter vitalnost. Celoten obred vaj je zasnovan na močni stimulaciji žlez z notranjim izločanjem. Žleze so za fizično telo to, kar so čakre za energetsko – eterično telo. Vse tehnike, ki jih uporabljamo v vrelcu mladosti, delujejo kot stimulacija čaker, obenem pa stimulirajo tudi delovanje žlez z notranjim izločanjem. Tehnike, ki so sestavni del celotnega obreda vrelca mladosti, so: dihanje, prečiščevanje energetskih kanalov, stiskanje mišic medeničnega dna, prenos in porazdelitev energije ter masaža.

Žleze z notranjim izločanjem se od ostalih žlez razlikujejo po tem, da nimajo obtočnih kanalov, ampak se njihovi izločki-hormoni sproščajo direktno v krvni obtok in tako delujejo na celo telo. Njihovo delo je med seboj izjemno povezano, saj slabost ene žleze izzove pretirano delo druge. Če vse žleze proizvajajo optimalno količino hormonov in so med seboj popolno uravnotežene, se telo ne stara.

Vaje in položaji tibetanskih vaj so zelo enostavni. Ko jih osvojimo, potrebujemo dnevno za izvajanje le nekaj minut. Vaje pospešujejo pretok s kisikom bogate krvi skozi telo in uravnovešajo življenjsko energijo v čakrah.

Nekatere od vaj vas bodo morda spominjale na vaje, ki ste jih kdaj že izvajali. Vendar moramo poudariti, da to niso vaje za močnejše mišice ali celo aerobika, ampak so namenjene predvsem pospeševanju čaker in doseganju ravnotežja med endokrinimi žlezami.

Smisel posameznih položajev je v tem, da vračajo energetsko telo v ravnotežje in stimulirajo frekvenco čaker na raven petindvajsetletnika.
Če nam uspe ravnotežje žlez in frekvenco čaker obdržati vsaj nekaj časa, se bo to odražalo tudi na fizičnem telesu. Uravnovešeno izločanje hormonov je ključ do dobrega zdravja, počutja ter telesne in umske vitalnosti.

Položaji oziroma vaje pomlajevanja so danes med ljudmi že dobro poznani. Lahko jih najdemo v knjigah, na tečajih, na internetu in še kje. Vendar je človek, ki je prvi prinesel vaje v Evropo, izpustil najpomembnejši del obreda, tisti del, ki vaje dejansko naredi učinkovite. Manjka jim t.i. koda pomlajevanja. Na tečaju vas bomo natančno seznanili s celotnim postopkom, pravilnim dihanjem med vajami, stiskanjem mišic medeničnega dna, učinkovitim razporejanjem aktivirane energije po telesu. To je učinkovit sistem, ki zagotovo vzpodbuja samozdravilne in pomlajevalne sposobnosti našega organizma.

Cena delavnice: člani 48 €, nečlani 54 €
(22% ddv je že vključen, član je vsak z veljavno karto)


PRIJAVE: 
info@inergija.si ali na recepciji

(Število mest je OMEJENO!)

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja