Grajski gozdiček

IMG_5563.JPG

Sestavine:
– 4 jajca
– 2 jušne žlice medu
– 4 žlice brezglutenske moke
– 1 čajna žlička sode bikarbone ali vinskega kamna
– proteinski puding >> IZBERI TUKAJ
– zmrznjeno sadje (gozdni sadeži)
– 100 g temne čokolade (70%)

Priprava:
Odmrznemo sadje. Na majhne koščke narežemo temno čokolado.  Zmešamo 4 jajca in 2 jušne žlice medu do goste mase (cca 15min). Počasi dodamo 4 jušne žlice brezglutenske moke. Na velik pekač položimo peki papir in nanj zlijemo maso in jo posujemo z koščki čokolade (polovico koščkov temne čokolade pustimo). Pečemo na 170 stopinj cca 8-12 minut (odvisno od pečice). Naredimo proteinski puding po navodilih >> (IZBERI TUKAJ)V posodo (širina: 20cm, dolžina: 25cm) narežemo biskvit in ga položimo na dno. Premažemo biskvit s pudingom, ga posujemo s koščki čokolade in dodamo še gozdne sadeže. Nato položimo še eno plast biskvita, jo polijemo s pudingom ter povrhu potresemo še malo čokolade. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja