POHOD, Pot ob žici

KDAJ? V soboto, 5. 5. 2018
KAM? Na POHOD, Pot ob žici, ki je BREZPLAČEN.
KJE? Zberemo se pred Inergijo ob 8.30 uri.
Dress CODE: Inergija majčka. Če je nimaš, javi, ko se PRIJAVIŠ 🙂
PRIJAVEinfo@inergija.si ali na recepciji

Vsak, ki se pridruži Inergija ekipi na pohodu, prejme DARILNO VREČKO sponzorjev.

Štartna mesta bodo odprta od 6.00 ure, cilji pa bodo odprti do 17.00 ure.Vsak udeleženec se lahko vključi v rekreativni pohod na mestu, ki mu najbolj ustreza in tam dobi brezplačen kontrolni kartonček. Pohoda se ni mogoče udeležiti s kolesom.

Pohod po Poti ob žici je bil prvič organiziran leta 1957. Pohod poteka po skoraj 35 km dolgi poti okoli Ljubljane, kjer je med 2. svetovno vojno stala žičnata ograja italijanskih in kasneje nemških okupatorjev in je zato dobila ime Pot ob žici.

Sobotni del pohoda je namenjen tako manj kot bolje pripravljenim pohodnikom, saj lahko traso izberejo v dolžini od 3 do 35 kilometrov in si torej razdaljo prilagodijo glede na svoje sposobnosti ter kondicijo. Predprijava na pohod ni potrebna. Vsak udeleženec se lahko od 6. ure dalje registrira na vhodnih kontrolnih točkah (Vič, Šiška, Bežigrad, Jarše, Polje, Fužine, Rudnik in Livada), kjer dobi kontrolni kartonček, s katerim pri nadaljnjih točkah zbira žige. Cilji so odprti do 17. ure. Vsak prehodi, kolikor želi, tisti, ki prehodijo celotno pot v dolžini 35 km, pa dobijo posebno kolajno.

One thought on “POHOD, Pot ob žici

  1. Pingback: Inergija Šport

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja