STARŠEVSTVO IZ SRCA

V nedeljo, 16.9., ob 10.00 vabimo na DOBRODELNO srečanje za starše, ki bo okrepilo starševski čut in pregnalo marsikateri dvom pri skrbi za dojenčka in kasnejši vzgoji. Z nami bo Ksenija Šoster Olmer, mama, popotnica, pesnica in pisateljica, ki se posveča tudi vprašanjem zdravega odraščanja in vzgoje otrok (Dojenje in materinstvo iz srca, 1999).

Na katera vprašanja o vzgoji svojega otroka ne najdete pravih odgovorov? Ste se kdaj vprašali, kaj si želite za svojega otroka, katere vrednote mu želite predati? Srečanje bomo izpeljali interaktivno, v obliki delavnice, tako bo vsakemu staršu najbolj koristilo, saj so si otroci različni, vsak je edinstven in naš najslajši bombonček, zato si zanj želimo le najboljše.

Celoten znesek prijavnin bomo namenili dobrodelnemu društvu Vesele nogice, katerega namen je pomagati otrokom z motnjami v razvoju.

V času od 1. do 16.9. bomo v Inergiji zbirali tudi star papir in zamaške, ki jih bodo Vesele nogice prevzele na dan dogodka.

PRIJAVE:
– oddajte na info@inergija.si
– dobrodelni prispevek znaša 15 eur (za plačila do 15.6.) oziroma 20 eur (po tem datumu)
– število udeležencev je omejeno, vaše mesto je zagotovljeno s plačilom

Vzemite si dve urici zase in pustite otroke doma, razen če so še polno dojeni. Dojenčki v naročju dobrodošli. Srečanje je primerno za starše otrok vseh starosti in tudi tiste, ki boste to še postali.

Za piko na i pa vas čaka še Inergijina darilna vrečka presenečenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja