Športna tržnica, 2018

V soboto, 15.9.2018 sta se ekipi Inergije in Hooping Slovenije združeno udeležili dogodka Športna tržnica na Kongresnem trgu v sklopu TEDEN ŠPORTA, ki ga tradicionalno, organizira Razgibajmo Ljubljano.

Mimoidoče smo navduševali z vrtenjem hulahup obročev in pripravili nagradno igro za enega izmed naših ročno izdelanih obročev. Nagradna igra bo izvedena tekom tega tedna z žrebanjem v živo na facebooku in zmagovalca bomo o nagradi obvestili preko e-maila.

Letošnja novost, ki so jo izvedli organizatorji je bila RAZGIBANA TOČKA, kjer je moral vsak, ki je prišel mimo in je želel našo štempiljko, 10x zavrteti obroč in ko je zbral zadostno število štempiljk iz različnih stojnic je dobil praktično nagrado.

Na roko nam je šlo tudi vreme, ki je bilo ves čas odlično in je tako privabilo ogromno obiskovalcev na športno tržnico, tako da smo na obraze mnogih priklicali nasmehe, pospešili srčne utripe in pokazali, da je #POZITIVNAINERGIJA najboljša izbira! Veselimo se naslednjega sodelovanja z Razgibajmo Ljubljano in se zahvaljujemo za odlično organizacijo z obilo zabave in dobre volje v sklopu športa!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja