COUNTRY božični večer, 2018

V torek, 18.12.2018 smo za naše zveste člane pripravili poseben božični program s tematiko kavbojci in indijanci. V zahvalo za zvestobo in pridno treniranje je Božiček s svojo pomočnico vsem razdelil prav posebna Inergija darilca.

Vsi skupaj smo se zbrali ob 18.00 v prostorih Inergije, nato je ena skupina oddelala trening Spinninga in druga uspešno opravila s funkcionalnim treningom.
Po treningu so za dvig energije poskrbeli slastni Cakepopsi, ki prihajajo izpod rok naše Katje.
Po krajšem premoru se je odvilo tekmovanje na veslaškem simulatorju, kjer smo ženske in moške razvrstili v dve ločeni skupini in dobili iz vsake najboljše tri posameznike/ce, kateri so bili deležni nagrad, medtem, ko so vsi ostali, ki v veslanju niso tekmovali, odlično spodbujali tekmovalce in tako smo bili priča izjemnemu vzdušju, ki ga znajo pričarati le člani Inergije.

Po zaključenem tekmovanju v veslanju sta plesalca Larisa in Matej pripravila enkratno točko, kjer smo se jima pridružili še ostali člani in skupaj odplesali zaključni kavbojski ples v letu 2018.

V nadaljevanju se je druženje iz prostorov Inergije preselilo v Kavarno Oscar, ki je poskrbela za prijeten ambient in postrežbo. Tam smo organizirali tradicionalno tekmovanje naj FIT sladica, kjer smo dobili tri najbolj slastne domače sladice in posameznicam/kom podelili privlačne nagrade in diplome.

HVALA vsem za udeležbo, zaupanje in vso POZITIVNO energijo. Z vašo podporo lahko delamo tisto, v čemer smo najboljši. Fotoutrinke je ujela v objektiv Helene Jelenc, sledite ji lahko na www.wanderinghelene.com.

One thought on “COUNTRY božični večer, 2018

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja